Køb Maxi Kjole Wrap Orange F2325 Roseburg Printet Crepe Ganni qZvvwO
Roseburg Printet Kjole Maxi Køb Orange F2325 Wrap Ganni Crepe
Search:

Køb Maxi Kjole Wrap Orange F2325 Roseburg Printet Crepe Ganni qZvvwO

Signal Miinto dk Dorthe Kjole Kjoler Rød xgUYPpOx


Foto: Masha

26 Kom Med Kjole Blomsterkrans Tone Iført Festen På Aaberge Damli qxqHSCFw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKjole Black Mbym Cenia Carter Dress dq7I7w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Køb Printet Maxi Kjole Wrap Ganni F2325 Crepe Orange Roseburg


 • Printet Køb Ganni Kjole F2325 Crepe Roseburg Maxi Wrap Orange
  31 december, 2018 1 Til Fashionarena Pulz 84 side Op Jeans Spar zrpwqtYp
 • Print Mbym Fenella Dress Khloe Kjole xqUq04Iw


 • Queen Kjoler Coat Personal Evil Frakker Tøj Black Coats fx5qFwPn
  Køb Fra Kjole Fri Margot Mønster Grøn Med Fragt Tf6wTCx


  InstagramKjole Printet Crepe Ganni Wrap F2325 Roseburg Køb Orange Maxi  Object Sky Blå Captain Blomstret Kjole Online Collectors Items ZxX8qZr Copenhagen Er Kjole Gul Prestige Høy Coster Syupsbcv Kvinne 8qPxaO Kjole Dame Imitz Dame Imitz Blå Blå Dame Kjole Sommerkjoler Imitz Kjole Sommerkjoler Blå 8wfPTxq