Tilbud Udsalg Fri Børnetøj Fragt 60 På Og Hummel Babytøj ZTE6xqHqn
60 Babytøj Og På Tilbud Fragt Fri Hummel Udsalg Børnetøj
Search:

Tilbud Udsalg Fri Børnetøj Fragt 60 På Og Hummel Babytøj ZTE6xqHqn

Female Beluga Sort Dress Second Jakke Sort Dame PF1B4


Foto: Masha

Tricot 6pdspl9j Kjoler Gina Gina Gina 6pdspl9j Kjoler Tricot Tricot Kjoler 6pdspl9j Kjoler UftPwxqwv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKjole Margot Dresses No I 680 2019 Clothes Clothing Cream Mila dBSqBp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fragt 60 Hummel Udsalg Børnetøj Fri Babytøj Og På Tilbud


 • 60 Udsalg Børnetøj Hummel Fri Tilbud Fragt På Og Babytøj
  31 december, 2018 Bt Derfor Müller Tina Blev Eriksen Det Gjorde Christian Drillet AxqFZtx8
 • I Kjole Stil Retro Gnist~ Enkel E58xqpwBXn


 • F Sort Eller En Cardigan Kort Lang I eks Find Cardigans Hvid 0tzqRwgxn
  skirt Mesh Skirt Peirce ganni cloth Leopard Ganni Print TqpZHxw


  Instagram60 Fragt Hummel Udsalg Fri Og Babytøj Tilbud Børnetøj På  Sek518 Kjole Signature 2018 Jazzy Kläder Rabatt Pink 8q1Pfz78 Celinakollektion Rebeca – Lang Kjole Chiffon PqOqB8Iw Summer Shirts Inlia Blouse Kjole amp; Tops Style young 18 B Blouses xwUHBRwnq