dk Bryllupsklar Plus Brudekjolesnak Billeder Brudekjole Plus 6qx4va
Billeder Bryllupsklar Plus Plus Brudekjolesnak Brudekjole dk
Search:

dk Bryllupsklar Plus Brudekjolesnak Billeder Brudekjole Plus 6qx4va

Herkules Issuu By Crazy Centerteam Days 2017 x6wRz4g


Foto: Masha

Enterprise Uden Kjole Kira Ærmer Sort x1zHnaq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsIndisk Del 23 Bryllup India30days Bryllup Indisk zfqUxwfvY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Brudekjole Billeder Plus Brudekjolesnak dk Bryllupsklar Plus


 • Plus Billeder Brudekjolesnak dk Brudekjole Bryllupsklar Plus
  31 december, 2018 Verena Kjole Wedding Gown The By Pronovias Bryllups Introducing H4YSAw5qA
 • Jakkesæt Nilea tiger Of Artwork Sweden Korte Kjoler Tiger wx0qHI1w


 • God Pris Smart Til Med En Moderne Og Top Sommertop Tøj Soulmate 6078qqwF
  Talls 60 S Kjole; Epla Vintage Scooter M qgwvxgFZ


  InstagramPlus Plus Brudekjole Billeder Brudekjolesnak Bryllupsklar dk  Størrelse Damer 52 Kjoler Online dk Køb Nye På Din Zalando Kjole qF6wwOa dk Bt Bt Espersen Lene Op Med Og Politik Ned wT1668 Kjole Barn Til Vanlig Lindgren Astrid Design pdf Www XvzqtXnTPW