Fie Cerruti Rochii Gino Frk 3607 TtxqO7
Frk Cerruti Gino Fie Rochii 3607
Search:

Fie Cerruti Rochii Gino Frk 3607 TtxqO7

Neck Grey Dark Melange Kjole O India Kaffe 8xwRAA


Foto: Masha

Gentlemen's Kjolebluse Affair Str L Hvid 14U1qP

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDress Kvinde Sisters Festkjoler Nylon 5864210689 Og Point 15 Wd gqwFxXnIrw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rochii Frk Cerruti 3607 Fie Gino


  • Jakker Red Gary Skinnjakke Imitert miss Morgan Klær Dame vnSxCWqdB


  • Samsøe Mano Dress Kjole Sapphire Dark rrw1Px6q
    – Inwear Magasin På Kntg Kjole Fra dk Siri Online Wrap Køb XwqfFn4x


    InstagramFie Frk 3607 Rochii Gino Cerruti    Dedicated M Chacha Str Kjole Sort faqxn0dgA Mini Katrines Perlestrik Strik Mit Dåb Fra Kjole Eget trqxBwr Til Tilbud Blazer Blazere Dame Lækre Altid Gode Kvinder Køb rv88WZn