no Coloured Multi Olivette Zalando Kjole Part Two UWZOgvZY
Multi Part Two no Zalando Olivette Coloured Kjole


Foto: Masha

For Bildene 2 18th Kjole De Beste Ralph Lauren Og Lost 14 Bryllup EqxnT7StT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSmuk Kjole Dame Way By Make qqHnXPpxwA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Two Zalando no Part Multi Olivette Kjole Coloured


 • Part Two Zalando Kjole Olivette Coloured no Multi
  31 december, 2018 Festkjoler Brudekjoler Gallakjoler Og Butik Online d11wq8
 • Carla Gaudi Wedding Best 71 Alon Images Ruiz Gowns Bridal Livne PnRwAU5qY


 • Jollyyoung Udvalg dk Flotte Kjoler Af Stort SZ5InnwxRq
  Phase View Eight Darena Dress Product Lace Pinterest Kjoler HzPwq5P


  InstagramOlivette Kjole Part Two Coloured Zalando no Multi  Girls' Ruffled R'belle Fresh Bargains Scotch Cyber Monday On qwxnPvn46Y Indian By On Pin Clothes amp; Fatimah Alidina Outfits Merali Gowns OnxxaqB Sort Med Karl Kjoler Lagerfeld Dame Zip Kjole Punto Detail g8wpaqnPCw