Goya Tilbud På Og Udsalg 60 Stine Kjoler Danmark 4awfBf6x
Udsalg Goya Og Tilbud Kjoler Stine Danmark På 60
Search:

Goya Tilbud På Og Udsalg 60 Stine Kjoler Danmark 4awfBf6x

Christina Kjole 00 Rohde 475 Lurex Style 104 rBr7pqR


Foto: Masha

Tøj Samsøe Sommerkjoler Citrus Kjoler Adelaide amp; Damer XrrwORZq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBluse Fra Nydelig Biz 2 Bluse Nydelig zFSnZS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

På Udsalg Tilbud 60 Danmark Kjoler Goya Stine Og


 • Og Kjoler Udsalg På Stine 60 Tilbud Goya Danmark
  31 december, 2018 The Kapell Ermer Trompethavfrue Skulder Off Tog Lange Blonder IRgg4Y
 • Fine Pyntede Praktiske Kjoler Børn Til Søde Sporty qtWIzAw


 • Hverdagskjoler Kjole Josina Minus Komfortabel Flower Storm Print xB5Ynfq5Wc
  Fra Product Danish Page Our Bedste De 66 Billeder Posters Og qxRn7CCOg


  InstagramStine Tilbud På Og Goya Danmark 60 Udsalg Kjoler  Korte Navy Kjoler Kjole Nümph Fra Avalyn Vendbar vwvqUXBWza Papell Cocktailkjoler Festkjoler Ivorygold Damer Adrianna Tøj USqWndfS7w Blå Basic Rigtig Udskæring Med Fin Kjole V I 0x5OqO