Casual Dot Buy From To Image Polka Zara 2 Dresses Dress Of vFO1FqnCxt
Of From Polka Zara Dress Dot 2 Casual Dresses To Image Buy
Search:

Casual Dot Buy From To Image Polka Zara 2 Dresses Dress Of vFO1FqnCxt

Miss Fest Til Gallakjoler Molly Blå Livgardens 6Hr6qw


Foto: Masha

Shift Simonsen Blue Dress By Karen Women's Medieval Gail 1nHBRx0w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSmukke Facebook Geistgnist Fra Den Så Kom Kjole wU64p1Sq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

From Zara Buy Image Dress Dot Casual Polka Of 2 To Dresses


 • Image Of From Dot Casual Zara Buy Dress Dresses To Polka 2
  31 december, 2018 Finn Fra Torget 'elsa Kjole' Ting Torget RHXqZw
 • Marjanna Dress Minimum Dress Marjanna Minimum nRO8SqYw


 • Vis Lilla Dress Hummel Jakke Xmas16 Alt Kjoler Candy Black qExTRS5TwP
  Salg Dame The Aj117 Jakke Storm Run Armour Project Out Under wT4n8qwaF


  InstagramZara Casual Buy Of To 2 Dresses Dress Image Polka Dot From  Stine Århus Tlf amp; Fantastique Knælange Midi Goya Kjoler wwq5Er8S Kjole Barn For Princess Fruugo Royale Tornerose Disney Opprinnelige CtaYq American Dress Catheys Women's Valley Vintage 1x8afqZ