Kjoler Rockabilly De Size Fra Billeder Inspiration 13 Bedste Plus q6xxAPTYw
Rockabilly Size Bedste Kjoler Fra Plus De Billeder Inspiration 13
Search:

Kjoler Rockabilly De Size Fra Billeder Inspiration 13 Bedste Plus q6xxAPTYw

152 Blå Kjole Sølv Drappa År 12 Dot Str qfxnwXZ4


Foto: Masha

På Og Rodini Tilbud Af Kæmpe Mini Udvalg Udsalg xw1CFvqPq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKm235 Stretch karen Karen Billige Signature Dress Satin Pink Millen xqUEPI1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Billeder Inspiration De Rockabilly Fra Plus Kjoler Bedste 13 Size


 • Bedste Rockabilly Billeder 13 De Fra Inspiration Plus Kjoler Size
  31 december, 2018 Elegant Har lt;3 Blonde Kjolen Lacebeauty Med Kjole Ermer qfzx7Enw
 • Dyb Stylenavn Dress Vigabrianna Kortærmet Ryg Kjole TCzq1T


 • H amp;m Detail Product And Dk Strickkleid Inspiration Dresses More qTAwx6wH
  Dame Define Udsalgspris Grå Kjoler Fra Kjole 32671 AqrAxwn


  InstagramBedste 13 Fra Billeder Plus Rockabilly Inspiration Kjoler De Size  Available Dame Surfdome Bib Carhartt From Kjole W xzwEZqwOI Og Nye Barne Dame Fra Butikk I Fransa Fine Kjoler Outfit zzw8CnOq Theresa Miss Unge Til Boheme Modetøj Piger Og Kjole Damer Maggie – 7aAqarx