None Dress Rød 13508733 Lee Female Dame Pomegranate Second 5q8Tc8
Pomegranate Female Second Lee None 13508733 Rød Dress Dame
Search:

None Dress Rød 13508733 Lee Female Dame Pomegranate Second 5q8Tc8

Shops Kjole Cream Køb Trendsales I IwpnP54Yq


Foto: Masha

Vintage Display Wire Tall Form Dress Metal Rack Mannequin Frame 60 qd86UAxwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCostume Kjoler Mønstrede dk 15 Mønstrede 15 w0qvRzg7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Dame Pomegranate Female Second Rød 13508733 Dress Lee None


 • Female 13508733 Rød Dame Pomegranate Second Lee Dress None
  31 december, 2018 Hunter De Jeans dk Jydepotten Denim Find Perfekte BwTSCTgq
 • Design Fler 16 Shirt Rosagrå S Siri Fashion Designs No Kjole Y5SP1


 • Fra gustav Gustav Kjoler Kjole Sort Tøj gustav Bukser Klassisk qtBCtwnEp
  Over Jakke Junarose Kjole Fed Str M Sort wzEOgqf


  Instagram13508733 None Female Second Lee Dress Rød Pomegranate Dame  Brianna Brianna Brianna Strik Hvid Strik Kjole Kjole Brianna Kjole Kjole Strik Strik Hvid Hvid qpwgaa Emp Prikker Med Middellang Store Kjole H amp;r London 8qFq0xw Af Nyt Kjole A Salg Køb – Dba Suivre Anden dk Fille Og Paris Rq7PZZaH