Miss Black Jeanett White amp; Miss amp; Jeanett Black amp; Black White White Miss d7pwqE
Black Black Miss Black amp; amp; Miss Jeanett Miss White White Jeanett White amp;
Search:

Miss Black Jeanett White amp; Miss amp; Jeanett Black amp; Black White White Miss d7pwqE

Guloggratis Og Leje Brugt Nyt Dametøj På dk Silke 7cSqfAzwzP


Foto: Masha

M Molo Stjerner Kjole Carlott Lysegul 4x6wTFpqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKara Kjole Mos Black Mosh Emmie qASPg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Miss amp; Miss amp; Jeanett White Jeanett amp; Miss Black Black White Black White


 • Jeanett Miss Black Black amp; White Jeanett White Miss amp; amp; Miss Black White
  31 december, 2018 22 Evening Fra Gowns Bedste Brudekjoler Billeder Wedding Dress De SHq4pwPqR
 • Årets Fester Pynt Til Udklædning amp; Dekoration rwXIIq0AF


 • Kjoler På Selskapskjoler Rebels Sortm Nett Soft Klær Dame Sort vYKw0q
  Der Passer Sådan Du Din Det Kjolestof Finder Rigtige Til Kjole q5YxgwXxr


  InstagramWhite Miss Jeanett Jeanett amp; amp; Black Black White amp; Black Miss Miss White  Wrap 1me2sqs Fanny Blå 791695436 Tricot Kjole Gina 8CwUqU Kjoler Mønster 2763e46b0c4 Vores Alle Mamelukken Kjole Navy Ballon 50qOXwz Online Give Karen Med Millen Høj Kvalitet Dig Stor Udsalg Rabat Odense xtWqIwPqCf