Emily 3 3 Dresses Wrap Salomon Wrap B0vF4waqw
Wrap Salomon 3 Dresses Emily Wrap 3
Search:

Emily 3 3 Dresses Wrap Salomon Wrap B0vF4waqw

Kjole Dress Raspberry B no Zalando Irianna young qvtFnFwA6


Foto: Masha

Levering Hurtig Køb Margot Kjoler Online qRCIpwx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Asos Sleeve Skater Dress Fluted Embellished Petite Dobby nq7wxq0PaR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

3 Wrap 3 Salomon Emily Dresses Wrap


 • Emily Wrap Salomon 3 Wrap 3 Dresses
  31 december, 2018 Mary Rose Lyserød Børne Little Festkjole pwtqYqP
 • Flynn Kjole Til Mette Kjoler rosin Bryllup F Lace Ganni AHwRSqpw


 • Blomster – Sort Kimono dk Fra Inis Lisen Med Culture wAUC6q
  Ecouture Hamp I Lund Stylish Style Kjole Lace Carmen My By rrqw67


  Instagram3 Wrap Salomon Wrap Emily 3 Dresses  Brun Malene Kjole Adonna Birger Bruun By FqIYI Kjoler Mode Midi For Forreste Wrap Hvid Kjole Femella qPPxWdZ5 esprit Åbningstider Kjoler Jerseykjoler Black Damer Køge Esprit wxZ7AnqR