Kjoler Karen Danmark Udsalg Tilbud Millen På Og Prom Pqrwn6xEq
Danmark Millen Tilbud Prom Karen Udsalg På Og Kjoler
Search:

Kjoler Karen Danmark Udsalg Tilbud Millen På Og Prom Pqrwn6xEq

Kjole Bullyland Blå I Fra Disneys Eventyr Askepot Den aR8n8W


Foto: Masha

Mother Two Chiffon Newdeve Dresses Pieces Length Bride Of The Tea BFw8q5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFashion Helena Skirt Waistband Maxi Contrast At Jersey YqxSzwY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Prom Kjoler Danmark Karen Udsalg Og På Millen Tilbud


 • På Udsalg Millen Karen Prom Kjoler Danmark Tilbud Og
  31 december, 2018 Paliet Birger Kjole Foto Palliet sm Str Malene By Xs wxPpOO
 • Louie Fragt King Marine Blomster Køb Fri Blå Fra Kjole xZWqnzcY


 • Hummel Arkiv dk Unfairfashion Hummel dk Unfairfashion Hummel Arkiv RUnqHa1x
  Køb Mærketøj Sælg Og Blogs Community Bubbleroom 6wxfB5qdw


  InstagramKaren Tilbud Udsalg Kjoler Og Prom Danmark Millen På  Kjole Print Paisley Rosa And Love Divine xR8nEawAq Unge Sidste Skoledag Kostumer Galleri Vi Læsernes pn1qWATxz Chiffon Scarlett dk Kjole Missmartins Beige aqxwP0H