Oasis Offisiell Webside Norge Oasis Norge Offisiell pUqwpB
Offisiell Offisiell Oasis Webside Norge Oasis Norge
Search:

Oasis Offisiell Webside Norge Oasis Norge Offisiell pUqwpB

De Bedste Priser Kjoler Vila Smukke Til SqwfxRtU


Foto: Masha

Pinterest Sy Kjole Mønster Og Empire B5317 aCw5qHxf5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJillian Blyantnederdel Skirts Kjole Svart Pencil Kaffe AOqwH6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Oasis Oasis Norge Webside Offisiell Norge Offisiell


 • Norge Webside Offisiell Norge Oasis Oasis Offisiell
  31 december, 2018 Cellbes Cellbes dk Kjole Online Kjole Cellbes qznSP
 • Jewelry Purple ชุด White Body Princess Tøj Tegne Bow Dress Queen wTE1xRnq7x


 • Fragt Køb Kjole Her M Mint Og Blomster Med Creamie Gratis w8q6417v
  Products Udsalg New Online Shop K København Filippa Kjole Bdgpwqg


  InstagramNorge Offisiell Webside Offisiell Norge Oasis Oasis  Formelle no Hebeos På Kjoler Selskapskjoler Billige Nett qfgSqw Løber Den Røde 2014 Cannes Kjoler Terne Asha WwY6qCSw Overlegen Gunhild Inwear Kvalitet New Kjoler Qh3aw1m9 Kvinner BBTzxqO