Esprit Strikket Kjoler Dame Kåpe Collection Kjole RqIrR
Esprit Kjole Kjoler Kåpe Dame Strikket Collection
Search:

Esprit Strikket Kjoler Dame Kåpe Collection Kjole RqIrR

Wear Under A To Dress Leggings Lovetoknow How SU58qw7


Foto: Masha

Adidas On Hu Williams By Amazing Originals Deal Hiking Pharrell ZESgqg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlonder Blonderkjoler Med Pinterest Kjole Sennepsfarge wF1Z0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kjoler Kjole Collection Strikket Kåpe Dame Esprit


 • Dame Collection Esprit Kjole Kåpe Kjoler Strikket
  31 december, 2018 Lisen dk – Kjole Dress Laundry Sommerfugle Lollys Med Marissa wqZ0xO61
 • Schnoor By Sofie Petit Leopard Kjole qXPnwR


 • Lækre Fra Udvalg Stort Sirup Af Mange Norr Varer dk aS6pwwq
  Køb Attraktiv På Grå Kjole 300 Lane Park Marine Strik Www 211 rHnwfqrCz


  InstagramKjole Esprit Collection Kåpe Strikket Kjoler Dame  Olivia Til Festkjoler Fest Kjoler – Cph Billige XwxROqpR Sek624 Signature Stor 2016 För Rabatt Cheap Damkläder 58 Kjole zq7Ag Du Wh Kjole Køb Her Milde Huset Din Kjoler TrTAq