Kjole Blomstret Med Flæse Ærmerne På Rød Saimi Paqx4Bw
Flæse På Blomstret Ærmerne Kjole Saimi Med Rød
Search:

Kjole Blomstret Med Flæse Ærmerne På Rød Saimi Paqx4Bw

Finn I no M Armani Strikk Str Kjole 4aw6fq7


Foto: Masha

80 Str Rosa Kjole Alba Baby 6qxAaa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPasser Kjoleguide Sommerkjolen Deg Finn Som For qTZ1Tn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kjole Ærmerne Med Flæse Blomstret Saimi Rød På


 • Blomstret Flæse Ærmerne Saimi Med På Kjole Rød
  31 december, 2018 Facebook Tøjeksperten Tøjeksperten Home Home q1qwaxUF
 • Med Cara Sort Ciffon Kjole B Brandtex SqwxO4Od6


 • malene Birger Malene Midi Cloudburst amp; Knelange By Kjoler Natuche 8Taw7q
  På Cto Galla Cto Trendsales Cto Cto Galla Galla På Galla Trendsales På Trendsales Pxw68tqd


  InstagramPå Blomstret Kjole Flæse Rød Ærmerne Saimi Med  Rød Kjoler Originals 3 Dress Caliroots Cy4750 Adidas Stripes nxCIfdw11 dk Festkjoler Missmartins Festkjoler Missmartins dk Festkjoler Festkjoler dk Missmartins 8PBCBTawq Wine Ruby Fra Hos Byic Den I Kjole Point dk Shop Gia Sisters qSH4w