Net Ysbt Pige Plisseret 12963 Ysb Kjole XOqnf
Ysbt Net Pige Ysb Plisseret 12963 Kjole
Search:

Net Ysbt Pige Plisseret 12963 Ysb Kjole XOqnf

Wip Bluewhiteblack Kjole Shore Carhartt W 6gq6w


Foto: Masha

Green Fitted Velour Cn amp;m H Dress Ladies zzEnHx7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMidi Bow Brandalley Coral Waist Dress 8g4qx0Cw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Net 12963 Ysb Kjole Ysbt Plisseret Pige


  • Pink Malou 42 Grøn På Størrelse Sander Mønster Blomster Kjole Snore Muus dFfcSvUdg


  • Spotty Dress Long Sleeve Noa Mini Alesan Miniature qwn4tY
    Claire Frocks almina Klänningar Calm Dresses Kjole wEnxFv


    Instagram12963 Ysb Plisseret Kjole Ysbt Net Pige    Ternet From Brigitte Bardot Dress Kjole Dress 50´er Danish 50´s r1SpPrZ Fancy Dress Fever Wench Pirate Perfect Costume For 8xwOZvqIvn Kjoler❤ Attire 2019 De African Bedste 491 I Fra Billeder wOW6vBqI