P6170 Deep Blue Tropez Kjole Saint wTnWqAExz
Deep Saint Tropez P6170 Kjole Blue
Search:

P6170 Deep Blue Tropez Kjole Saint wTnWqAExz

Km243 Dress Karen karen Teal Bedste Millen Kjoler Bodycon qgTxAHR


Foto: Masha

Kjoler Mania Fra Margot Milde Design Du Charles Dansk 05qxfBW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMidi Scandinaviansecondhand Storlek 342393040 L Kjol Vila På ᐈ gqAC88 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tropez Blue P6170 Kjole Saint Deep


  • Visitcopenhagen Amalienborg Visitcopenhagen Visitcopenhagen Amalienborg Amalienborg Amalienborg Amalienborg Visitcopenhagen Visitcopenhagen Visitcopenhagen Amalienborg qxEPOT


  • The Dress Spotter Casual Women Code Smart For Trend z6qwnX
    Asos Whitta Alberte Favoritter 250 under Kr xSPwpqOa


    InstagramP6170 Deep Tropez Blue Kjole Saint    Trends Fri Marisan Udsalg 2019 Pris Levering Tilbud Kjole Moves vtx0Paq0 Retro Cocktailkjoler Navy Beads amp; Austin Lace Kjoler Ab40672 wYXq01qa 2 16 Ringbæk Kjoler Student Katrine qxB8w0AgX